Dat melden de kranten De Morgen en De Tijd.

Bouwunie, verbonden aan zelfstandigenorganisatie Unizo, en de Confederatie Bouw, die de grotere bouwbedrijven vertegenwoordigt, stuurden volgens de kranten hieromtrent een mailing rond naar hun leden.

Dat is opvallend, want een week geleden was er nog volop kritiek op de demarche van de vakbonden. Confederatie Bouw en de Bouwunie benadrukken nu dat hun mails "louter informatief van aard waren" en dat er niet wordt opgeroepen om zomaar te ontslaan.

In principe gold de oude regeling tot eind oktober, maar wellicht wordt die termijn op aangeven van minister Kris Peeters licht verlengd.

(Belga/RR)

Dat melden de kranten De Morgen en De Tijd. Bouwunie, verbonden aan zelfstandigenorganisatie Unizo, en de Confederatie Bouw, die de grotere bouwbedrijven vertegenwoordigt, stuurden volgens de kranten hieromtrent een mailing rond naar hun leden.Dat is opvallend, want een week geleden was er nog volop kritiek op de demarche van de vakbonden. Confederatie Bouw en de Bouwunie benadrukken nu dat hun mails "louter informatief van aard waren" en dat er niet wordt opgeroepen om zomaar te ontslaan.In principe gold de oude regeling tot eind oktober, maar wellicht wordt die termijn op aangeven van minister Kris Peeters licht verlengd.(Belga/RR)