Eerder was er al mogelijk gesjoemel aan het licht gekomen bij ambtenaren die de pensioenkas van de Kamer beheerden. Nu duiken nieuwe getuigenissen op over hoe ambtenaren dertig jaar lang onbelaste premies kregen. Deze keer gaat het over het secretariaat van het NAVO-parlement, een groep Kamerleden die geregeld bijeenkomt met parlementairen uit de andere NAVO-lidstaten.

Ook intern grijpt de Kamervoorzitter in. "Er komt een doorlichting van alle nevendiensten van de Kamer. Alles moet bovenkomen. Ik zal deze zaak tot op het bot uitspitten", zegt Bracke, die zijn imago eerder zelf nog besmeurd zag vanwege zijn bijverdiensten bij Telenet.

Eerder was er al mogelijk gesjoemel aan het licht gekomen bij ambtenaren die de pensioenkas van de Kamer beheerden. Nu duiken nieuwe getuigenissen op over hoe ambtenaren dertig jaar lang onbelaste premies kregen. Deze keer gaat het over het secretariaat van het NAVO-parlement, een groep Kamerleden die geregeld bijeenkomt met parlementairen uit de andere NAVO-lidstaten. Ook intern grijpt de Kamervoorzitter in. "Er komt een doorlichting van alle nevendiensten van de Kamer. Alles moet bovenkomen. Ik zal deze zaak tot op het bot uitspitten", zegt Bracke, die zijn imago eerder zelf nog besmeurd zag vanwege zijn bijverdiensten bij Telenet.