'Er zijn van die mensen die zich vriend noemen, maar niet bellen als die vriend door eigen stomme schuld diep in de nesten zit. Anderen spreken over rivalen, tegenstrevers, vijanden zelfs,' schrijft Siegfried Bracke op zijn website. Hij noemt Gui Polspoel niet bij naam maar viseert duidelijk zijn ex-collega nadat hij in Reyers Laat opmerkingen maakte over Pol Van Den Driessche.

Polspoel noemde Van Den Driessche zijn vriend, maar voegde eraan toe dat hij hem nog niet gebeld heeft, sinds hij in de problemen zit. Van Den Driessche stapte afgelopen weekend uit de politiek en is niet langer kandidaat-burgemeester voor de N-VA in Brugge nadat hij een week lang in de media kwam naar aanleiding van beschuldigingen van seksuele intimidatie.

'Ik weet niet wat ik hem zou moeten vertellen,' zei Polspoel. 'Ik weet ook niet of hij een vriend van mij is of dat hij een vriend van mij was.'

Bracke reageert op zijn website. 'Er zijn van die mensen die als het uitkomt niet meer weten of iemand hun vriend is of niet. Ze zeggen dat niet aan hun vriend/ex-vriend, ze zeggen dat aan de hele wereld.'

Bracke eindigt zijn blog met een zware uitval.

'Er zijn van die mensen die vriendschappen opzeggen op televisie. Er zijn van die mensen waar je beter niets mee van doen kan hebben. Te mijden. Zoals sluipschutters.' (EE)

'Er zijn van die mensen die zich vriend noemen, maar niet bellen als die vriend door eigen stomme schuld diep in de nesten zit. Anderen spreken over rivalen, tegenstrevers, vijanden zelfs,' schrijft Siegfried Bracke op zijn website. Hij noemt Gui Polspoel niet bij naam maar viseert duidelijk zijn ex-collega nadat hij in Reyers Laat opmerkingen maakte over Pol Van Den Driessche. Polspoel noemde Van Den Driessche zijn vriend, maar voegde eraan toe dat hij hem nog niet gebeld heeft, sinds hij in de problemen zit. Van Den Driessche stapte afgelopen weekend uit de politiek en is niet langer kandidaat-burgemeester voor de N-VA in Brugge nadat hij een week lang in de media kwam naar aanleiding van beschuldigingen van seksuele intimidatie. 'Ik weet niet wat ik hem zou moeten vertellen,' zei Polspoel. 'Ik weet ook niet of hij een vriend van mij is of dat hij een vriend van mij was.' Bracke reageert op zijn website. 'Er zijn van die mensen die als het uitkomt niet meer weten of iemand hun vriend is of niet. Ze zeggen dat niet aan hun vriend/ex-vriend, ze zeggen dat aan de hele wereld.' Bracke eindigt zijn blog met een zware uitval. 'Er zijn van die mensen die vriendschappen opzeggen op televisie. Er zijn van die mensen waar je beter niets mee van doen kan hebben. Te mijden. Zoals sluipschutters.' (EE)