Bpost vraagt klanten om hun brieven en pakjes naar China voorlopig niet af te geven in de postkantoren of postpunten. Het bedrijf volgt intussen de situatie op de voet op en zal zijn klanten informeren zodra de verzending kan worden hervat.

Als gevolg van het coronavirus worden steeds meer vluchten richting China gestaakt, en dit zorgt voor heel wat problemen bij postbedrijven. Zo maakte ook de Deutsche Post vrijdag bekend dat het stopt met de verzending van pakjes naar China.

Voor pakjes en brieven afkomstig uit China blijft bpost de uitreiking verzekeren, aldus nog het bedrijf.

Bpost vraagt klanten om hun brieven en pakjes naar China voorlopig niet af te geven in de postkantoren of postpunten. Het bedrijf volgt intussen de situatie op de voet op en zal zijn klanten informeren zodra de verzending kan worden hervat. Als gevolg van het coronavirus worden steeds meer vluchten richting China gestaakt, en dit zorgt voor heel wat problemen bij postbedrijven. Zo maakte ook de Deutsche Post vrijdag bekend dat het stopt met de verzending van pakjes naar China.Voor pakjes en brieven afkomstig uit China blijft bpost de uitreiking verzekeren, aldus nog het bedrijf.