Op de Koninklijke Baan in Bredene is een kusttram maandag ingereden op een vrachtwagen met betonmixer. Er vielen vijf lichtgewonden.

De betonmixer stond stil op de tramsporen. Het ongeval gebeurde toen een tram ondanks een poging om te remmen een aanrijding niet meer kon vermijden.

Door de klap werd de betonmixer van de sporen geslingerd. De kusttram kwam bruusk tot stilstand. De bestuurder van de tram raakte in shock en drie reizigers, onder wie twee kinderen, raakten lichtgewond.

Ook de vrachtwagenchauffeur raakte bij het ongeval lichtgewond. Er was een tijd slechts tramverkeer over één spoor mogelijk.

Op de Koninklijke Baan in Bredene is een kusttram maandag ingereden op een vrachtwagen met betonmixer. Er vielen vijf lichtgewonden.De betonmixer stond stil op de tramsporen. Het ongeval gebeurde toen een tram ondanks een poging om te remmen een aanrijding niet meer kon vermijden.Door de klap werd de betonmixer van de sporen geslingerd. De kusttram kwam bruusk tot stilstand. De bestuurder van de tram raakte in shock en drie reizigers, onder wie twee kinderen, raakten lichtgewond.Ook de vrachtwagenchauffeur raakte bij het ongeval lichtgewond. Er was een tijd slechts tramverkeer over één spoor mogelijk.