Het lichaam van een belangrijke exploitant van bingokasten en gokmachines in het Brusselse is gevonden nabij Keulen. Het Brussels parket meldde vrijdag dat het lichaam van Fikri Dönmez is geïdentificeerd.

Het lichaam van de 36-jarige Fikri Dönmez uit Schaarbeek werd donderdagavond aangetroffen. De man was al twaalf dagen spoorloos.

Daags na zijn verdwijning eind augustus werd zijn wagen uitgebrand teruggevonden in de Victor Rousseaulaan in Vorst. In de nacht van 29 op 30 augustus was Dönmez met een aanzienlijke som geld op stap.

Het geld had hij opgehaald aan verschillende gokmachines. Naar verluidt ging het om verschillende tienduizenden euro's.

Het lichaam van een belangrijke exploitant van bingokasten en gokmachines in het Brusselse is gevonden nabij Keulen. Het Brussels parket meldde vrijdag dat het lichaam van Fikri Dönmez is geïdentificeerd.Het lichaam van de 36-jarige Fikri Dönmez uit Schaarbeek werd donderdagavond aangetroffen. De man was al twaalf dagen spoorloos.Daags na zijn verdwijning eind augustus werd zijn wagen uitgebrand teruggevonden in de Victor Rousseaulaan in Vorst. In de nacht van 29 op 30 augustus was Dönmez met een aanzienlijke som geld op stap. Het geld had hij opgehaald aan verschillende gokmachines. Naar verluidt ging het om verschillende tienduizenden euro's.