De geblokkeerde tunnels werden opnieuw geopend voor het verkeer nadat de brandweerwagens het centrum verlieten. "Het verkeer gaat weer vooruit", aldus Inge Paemen van Mobiel Brussel. Door de actie waren de tunnels van de kleine ring en de Belliard-, Troon- en Wetstraat geblokkeerd.

"De regering heeft onze eisen in overweging genomen. We hebben vanaf dan het centrum van Brussel vrijgemaakt en de weg opgekuist", aldus Marc Gilbert van de Belgische Brandweerfederatie zonder in detail te treden. "We zijn tevreden van wat ons is voorgesteld door de regering. We wachten wel nog af tot alles woensdag geformaliseerd zal zijn." (Belga/TV)

De geblokkeerde tunnels werden opnieuw geopend voor het verkeer nadat de brandweerwagens het centrum verlieten. "Het verkeer gaat weer vooruit", aldus Inge Paemen van Mobiel Brussel. Door de actie waren de tunnels van de kleine ring en de Belliard-, Troon- en Wetstraat geblokkeerd. "De regering heeft onze eisen in overweging genomen. We hebben vanaf dan het centrum van Brussel vrijgemaakt en de weg opgekuist", aldus Marc Gilbert van de Belgische Brandweerfederatie zonder in detail te treden. "We zijn tevreden van wat ons is voorgesteld door de regering. We wachten wel nog af tot alles woensdag geformaliseerd zal zijn." (Belga/TV)