De partijen die deelnemen aan de onderhandelingen over de staatshervorming krijgen maandag het rapport dat de Nationale Bank en het Planbureau hebben opgemaakt over hun voorstellen tot herziening van de financieringswet.

De experts van de partijen krijgen het rapport met de simulaties maandag overhandigd op de zetel van de Nationale Bank. De zes wetenschappers die koninklijk bemiddelaar Johan Vande Lanotte (SP.A) had aangesteld bogen zich maandagochtend nog eens een laatste keer over de voorstellen.

Vande Lanotte brengt dinsdag verslag uit bij de koning. Pas nadien krijgen de partijen inzage in de voorstellen die de andere partijen hebben gedaan.

De partijen die deelnemen aan de onderhandelingen over de staatshervorming krijgen maandag het rapport dat de Nationale Bank en het Planbureau hebben opgemaakt over hun voorstellen tot herziening van de financieringswet.De experts van de partijen krijgen het rapport met de simulaties maandag overhandigd op de zetel van de Nationale Bank. De zes wetenschappers die koninklijk bemiddelaar Johan Vande Lanotte (SP.A) had aangesteld bogen zich maandagochtend nog eens een laatste keer over de voorstellen.Vande Lanotte brengt dinsdag verslag uit bij de koning. Pas nadien krijgen de partijen inzage in de voorstellen die de andere partijen hebben gedaan.