Tinck werd donderdag werd vrijgelaten. Hij deed zijn uitsparken in een interview met de RTBF. Hij zegt te hebben gelogen om een ander beeld van zichzelf op te hangen voor de buitenwereld. "Hoe meer ik loog, hoe meer men naar me luisterde", zegt hij.

Tijdens de politieverhoren kwam het besef dat hij te ver was gegaan. Hij erkent dat hij een gewelddadig persoon is en in het verleden iemand heeft gedood tijdens een ruzie. "Maar zo'n daden, daar ben ik niet toe in staat".

Tinck kon toch enkele zaken aan de speurders vertellen. "Ik heb in de gevangenis iemand gekend die me iets heeft toevertrouwd. Dat was in 1995. Ik heb die informatie doorgegeven aan het gerecht." (Belga/TV)

Tinck werd donderdag werd vrijgelaten. Hij deed zijn uitsparken in een interview met de RTBF. Hij zegt te hebben gelogen om een ander beeld van zichzelf op te hangen voor de buitenwereld. "Hoe meer ik loog, hoe meer men naar me luisterde", zegt hij. Tijdens de politieverhoren kwam het besef dat hij te ver was gegaan. Hij erkent dat hij een gewelddadig persoon is en in het verleden iemand heeft gedood tijdens een ruzie. "Maar zo'n daden, daar ben ik niet toe in staat".Tinck kon toch enkele zaken aan de speurders vertellen. "Ik heb in de gevangenis iemand gekend die me iets heeft toevertrouwd. Dat was in 1995. Ik heb die informatie doorgegeven aan het gerecht." (Belga/TV)