De legerbonden vragan dat minister van Defensie Steven Vandeput (N-VA) orde op zaken stelt, zo meldt De Standaard. 'Het evenwicht tussen werk en privé is weg. Het gemor weerklinkt steeds luider', vertelt Luc Maes van ACOD Defensie.

Om hun ontevredenheid kracht bij te zetten, verwijzen de vakbonden naar een overleg met de legertop enkele dagen geleden. Die geeft militairen uitzonderlijk de toestemming om hun vakantiedagen van vorig jaar op te nemen tot in 2016.

Het kabinet van de minister liet gisteren weten dat het de legerleiding heeft gevraagd om de impact van de bewakingsopdrachten op de individuele militairen in kaart te brengen. (NSK)

De legerbonden vragan dat minister van Defensie Steven Vandeput (N-VA) orde op zaken stelt, zo meldt De Standaard. 'Het evenwicht tussen werk en privé is weg. Het gemor weerklinkt steeds luider', vertelt Luc Maes van ACOD Defensie. Om hun ontevredenheid kracht bij te zetten, verwijzen de vakbonden naar een overleg met de legertop enkele dagen geleden. Die geeft militairen uitzonderlijk de toestemming om hun vakantiedagen van vorig jaar op te nemen tot in 2016.Het kabinet van de minister liet gisteren weten dat het de legerleiding heeft gevraagd om de impact van de bewakingsopdrachten op de individuele militairen in kaart te brengen. (NSK)