De topman van Belgacom Didier Bellens moet opstappen. Dat schrijft De Standaard.

De regering zou vrijdag pas, na de sluiting van de beurs, een beslissing nemen, maar volgens een regeringslid is de beslissing al genomen.

'Hij wordt weggestuurd en waarschijnlijk krijgt hij geen premie. Als er al een premie zal zijn, zal ze zeer klein zijn', zegt een minister.

De woordvoerder van minister van Overheidsbedrijven Jean-Pascal Labille (PS) wil het nieuws voorlopig nog niet bevestigen. Op een officiële bevestiging is het wellicht nog wachten tot vrijdagavond.

Fierheid

Eerder liet Bellens nog verstaan dat hij niet weg wilde bij Belgacom. 'Ik heb gevochten voor de belangen van het bedrijf. Dat is een soort fierheid geworden', zei hij. (AVE)

De topman van Belgacom Didier Bellens moet opstappen. Dat schrijft De Standaard. De regering zou vrijdag pas, na de sluiting van de beurs, een beslissing nemen, maar volgens een regeringslid is de beslissing al genomen.'Hij wordt weggestuurd en waarschijnlijk krijgt hij geen premie. Als er al een premie zal zijn, zal ze zeer klein zijn', zegt een minister.De woordvoerder van minister van Overheidsbedrijven Jean-Pascal Labille (PS) wil het nieuws voorlopig nog niet bevestigen. Op een officiële bevestiging is het wellicht nog wachten tot vrijdagavond.Eerder liet Bellens nog verstaan dat hij niet weg wilde bij Belgacom. 'Ik heb gevochten voor de belangen van het bedrijf. Dat is een soort fierheid geworden', zei hij. (AVE)