Dat schrijft De Morgen. Het West-Vlaamse parlementslid uitte de voorbije weken kritiek op de gang van zaken bij Belgacom. Zo stelde hij onder meer vragen bij het feit dat Belgacom geen extern onderzoek liet uitvoeren naar een aantal zaken.

"Heb ik als parlementslid niet meer het recht om vragen te stellen als er vreemde zaken gebeuren in een overheidsbedrijf?", vraagt Deseyn, die de brief als "zeer flauw" bestempelt. "Als Bellens denkt dat ik me laat intimideren, dan heeft hij het verkeerd voor", klinkt het. "Het spoort me alleen maar meer aan om verder te zoeken, want wat er bij Belgacom gebeurt verdient een echt onderzoek".

Beke antwoordde Bellens per brief. Daarin laat hij duidelijk verstaan dat hij niet ingenomen is met de demarche van Bellens. (Belga/TV)

Dat schrijft De Morgen. Het West-Vlaamse parlementslid uitte de voorbije weken kritiek op de gang van zaken bij Belgacom. Zo stelde hij onder meer vragen bij het feit dat Belgacom geen extern onderzoek liet uitvoeren naar een aantal zaken."Heb ik als parlementslid niet meer het recht om vragen te stellen als er vreemde zaken gebeuren in een overheidsbedrijf?", vraagt Deseyn, die de brief als "zeer flauw" bestempelt. "Als Bellens denkt dat ik me laat intimideren, dan heeft hij het verkeerd voor", klinkt het. "Het spoort me alleen maar meer aan om verder te zoeken, want wat er bij Belgacom gebeurt verdient een echt onderzoek". Beke antwoordde Bellens per brief. Daarin laat hij duidelijk verstaan dat hij niet ingenomen is met de demarche van Bellens. (Belga/TV)