Formateur Elio Di Rupo en de voorzitters van de zeven "ja"-partijen zitten vrijdag rond de tafel met CD&V-voorzitter Wouter Beke.

Eerder op de dag zaten de formateur en de voorzitters van de zeven partijen (PS, MR, Open VLD, SP.A, CDH, Ecolo en Groen!) al samen. Ze stelden voor Beke uit te nodigen om zijn standpunten en voorstellen over de basisnota van Di Rupo te verduidelijken. Aanleiding waren de "laatste verklaringen van de CD&V".

De formateur kondigde na afloop van die vergadering aan onmiddellijk contact op te zullen nemen met de voorzitter van de Vlaamse christendemocraten. Daar werd afgesproken vrijdagvoormiddag rond de tafel te gaan zitten. (Belga/TE)

Formateur Elio Di Rupo en de voorzitters van de zeven "ja"-partijen zitten vrijdag rond de tafel met CD&V-voorzitter Wouter Beke. Eerder op de dag zaten de formateur en de voorzitters van de zeven partijen (PS, MR, Open VLD, SP.A, CDH, Ecolo en Groen!) al samen. Ze stelden voor Beke uit te nodigen om zijn standpunten en voorstellen over de basisnota van Di Rupo te verduidelijken. Aanleiding waren de "laatste verklaringen van de CD&V". De formateur kondigde na afloop van die vergadering aan onmiddellijk contact op te zullen nemen met de voorzitter van de Vlaamse christendemocraten. Daar werd afgesproken vrijdagvoormiddag rond de tafel te gaan zitten. (Belga/TE)