De discussie concentreerde zich zondag op het arbeidsmarktbeleid en de arbeidsongeschiktheidsregelingen, de maatschappelijke transitie en de algemene begrotingsprincipes. Zaterdag stond energie bovenaan de agenda, maar over maatregelen om de oplopende elektriciteits- en gasfactuur te drukken kon de regering het nog niet eens worden. Zondag kwam energie niet meer ter sprake.

Het dossier is volgens sommigen klaar om afgeklopt te worden, terwijl anderen een akkoord onlosmakelijk verbonden zien met een globaal begrotingsakkoord. De deadline voor de regering ligt op 12 oktober, wanneer premier De Croo zijn beleidsverklaring voorleest in de Kamer. Tegen 15 oktober moet de begroting ingediend worden bij de Europese Commissie.

De discussie concentreerde zich zondag op het arbeidsmarktbeleid en de arbeidsongeschiktheidsregelingen, de maatschappelijke transitie en de algemene begrotingsprincipes. Zaterdag stond energie bovenaan de agenda, maar over maatregelen om de oplopende elektriciteits- en gasfactuur te drukken kon de regering het nog niet eens worden. Zondag kwam energie niet meer ter sprake. Het dossier is volgens sommigen klaar om afgeklopt te worden, terwijl anderen een akkoord onlosmakelijk verbonden zien met een globaal begrotingsakkoord. De deadline voor de regering ligt op 12 oktober, wanneer premier De Croo zijn beleidsverklaring voorleest in de Kamer. Tegen 15 oktober moet de begroting ingediend worden bij de Europese Commissie.