.De federale regering hervatte dinsdag de werkzaamheden over de begroting van volgend jaar en de fiscale verschuiving. De ploeg van premier Charles Michel moet het deze zomer bereikte akkoord over de taxshift verder uitwerken en de begroting voor 2016 op de rails houden. Er moet immers extra geld gevonden worden.

Volgens een bericht in De Tijd zouden de fiscale ontvangsten 882 miljoen euro lager uitvallen dat eerst geraamd, maar volgens het kabinet van Financiën bleek uit een eerste analyse dat die schatting overdreven was. De cijfers van Financiën werden vrijdag onder de loep genomen in technische werkgroepen. (Belga/JH)

.De federale regering hervatte dinsdag de werkzaamheden over de begroting van volgend jaar en de fiscale verschuiving. De ploeg van premier Charles Michel moet het deze zomer bereikte akkoord over de taxshift verder uitwerken en de begroting voor 2016 op de rails houden. Er moet immers extra geld gevonden worden. Volgens een bericht in De Tijd zouden de fiscale ontvangsten 882 miljoen euro lager uitvallen dat eerst geraamd, maar volgens het kabinet van Financiën bleek uit een eerste analyse dat die schatting overdreven was. De cijfers van Financiën werden vrijdag onder de loep genomen in technische werkgroepen. (Belga/JH)