De familie van Jean-Luc Dehaene vraagt naar aanleiding van zijn staatsbegrafenis van volgende week vrijdag dat wie een blijk van medeleven wenst te uiten een gift zou overmaken aan het Fonds Maaike Lars Trees, Dat meldt het Vilvoordse stadsbestuur, dat zich aansluit bij deze oproep.

Het fonds werd onlangs door Jean-Luc Dehaene opgericht in de schoot van de Koning Boudewijnstichting naar aanleiding van zijn ziekte.

Oncogenetica

Het Fonds Maaike Lars Trees wil het medisch wetenschappelijk onderzoek naar kanker ondersteunen en in het bijzonder het onderzoek in het domein van de oncogenetica (onderzoek naar genetische aanleg voor het ontstaan van kanker, red.) en de familiaal voorkomende kankers. Het fonds zal prioritair onderzoeksprojecten ondersteunen die verschillende universitaire centra binden en doen samenwerken.

Giften kunnen gestort worden op het rekeningnummer 000-0000004-04. (Belga/TV)

De familie van Jean-Luc Dehaene vraagt naar aanleiding van zijn staatsbegrafenis van volgende week vrijdag dat wie een blijk van medeleven wenst te uiten een gift zou overmaken aan het Fonds Maaike Lars Trees, Dat meldt het Vilvoordse stadsbestuur, dat zich aansluit bij deze oproep. Het fonds werd onlangs door Jean-Luc Dehaene opgericht in de schoot van de Koning Boudewijnstichting naar aanleiding van zijn ziekte.Het Fonds Maaike Lars Trees wil het medisch wetenschappelijk onderzoek naar kanker ondersteunen en in het bijzonder het onderzoek in het domein van de oncogenetica (onderzoek naar genetische aanleg voor het ontstaan van kanker, red.) en de familiaal voorkomende kankers. Het fonds zal prioritair onderzoeksprojecten ondersteunen die verschillende universitaire centra binden en doen samenwerken. Giften kunnen gestort worden op het rekeningnummer 000-0000004-04. (Belga/TV)