Op de avond van haar dood stuurde Waals parlementslid Bernard Wesphael een bezwarende sms naar de minnaar van zijn echtgenote Véronique Pirotton. Dat bericht de Franstalige omroep RTL-TVI.

Er zijn nieuwe bezwarende elementen in het onderzoek naar het dood van Véronique Pirotton. Bernard Wesphael zou haar minnaar een berichtje hebben gestuurd met de woorden 'Pas op, je zult wel zien'. Volgens RTL-TVI zou het Waals parlementslid op grond van die sms zijn opgepakt op verdenking van moord met voorbedachten rade.

Telefoontjes

Op de avond van haar dood kreeg Véronique Pirotton meerdere telefoontjes in haar hotelkamer in Oostende. Toen ze daar uiteindelijk op antwoordde, deed ze alsof ze met haar 14-jarige zoontje sprak.

Wesphael zou al snel hebben doorgehad dat zijn vrouw een gesprek voerde met haar minnaar. Hij zou hem vervolgens het bewuste tekstbericht hebben gestuurd. Het is onduidelijk of Pirotton op dat ogenblik nog in leven was. (YD)

Op de avond van haar dood stuurde Waals parlementslid Bernard Wesphael een bezwarende sms naar de minnaar van zijn echtgenote Véronique Pirotton. Dat bericht de Franstalige omroep RTL-TVI.Er zijn nieuwe bezwarende elementen in het onderzoek naar het dood van Véronique Pirotton. Bernard Wesphael zou haar minnaar een berichtje hebben gestuurd met de woorden 'Pas op, je zult wel zien'. Volgens RTL-TVI zou het Waals parlementslid op grond van die sms zijn opgepakt op verdenking van moord met voorbedachten rade. Op de avond van haar dood kreeg Véronique Pirotton meerdere telefoontjes in haar hotelkamer in Oostende. Toen ze daar uiteindelijk op antwoordde, deed ze alsof ze met haar 14-jarige zoontje sprak.Wesphael zou al snel hebben doorgehad dat zijn vrouw een gesprek voerde met haar minnaar. Hij zou hem vervolgens het bewuste tekstbericht hebben gestuurd. Het is onduidelijk of Pirotton op dat ogenblik nog in leven was. (YD)