Bas Luyten ligt volgens de N-VA aan de basis van de lekken van de e-mails die Vlaams minister van Begroting Philippe Muyters in diskrediet brachten. Zelf geeft Luyten daarover geen uitsluitsel.

De voormalige voorzitter van N-VA-jongeren dreigde afgelopen weekend op zijn Facebookpagina met meer onthullingen over de N-VA. Hij zette meteen het telefoonnummer van N-VA-voorzitter Bart De Wever op zijn pagina.

Nu zegt Luyten dat hij wordt bedreigd. 'Net de eerste klachten ingediend wegens bedreigingen, de eerste doodsbedreiging is er ook,' schrijft hij op zijn Facebookpagina.

Aan Knack.be vertelden N-VA'ers 'dat ze niet willen afdalen in de riool waarin Bas Luyten woont.' (EE)

Bas Luyten ligt volgens de N-VA aan de basis van de lekken van de e-mails die Vlaams minister van Begroting Philippe Muyters in diskrediet brachten. Zelf geeft Luyten daarover geen uitsluitsel. De voormalige voorzitter van N-VA-jongeren dreigde afgelopen weekend op zijn Facebookpagina met meer onthullingen over de N-VA. Hij zette meteen het telefoonnummer van N-VA-voorzitter Bart De Wever op zijn pagina. Nu zegt Luyten dat hij wordt bedreigd. 'Net de eerste klachten ingediend wegens bedreigingen, de eerste doodsbedreiging is er ook,' schrijft hij op zijn Facebookpagina. Aan Knack.be vertelden N-VA'ers 'dat ze niet willen afdalen in de riool waarin Bas Luyten woont.' (EE)