N-VA-voorzitter en burgemeester van Antwerpen Bart De Wever staat "waarschijnlijk" op de federale lijst van zijn partij bij de verkiezingen van 25 mei 2014. Dat heeft De Wever zaterdag laten verstaan op de Franstalige televisiezender RTL-TVi.

Aan een reportageploeg van RTL-TVi bevestigde De Wever in de marge van een receptie voor nieuwkomers in het Antwerpse stadhuis dat hij kandidaat zal zijn bij de verkiezingen volgend jaar. "Ik heb nog niet beslist op welke lijst ik precies kandidaat zal zijn. Waarschijnlijk wordt het federaal, maar al het overige moet nog beslist worden", zo stelde het boegbeeld van N-VA.

Hij voegde eraan toe dat de beslissingen aangekondigd zullen worden op een congres eind januari, begin februari. De Wever liet nog in het midden of hij al dan niet lijsttrekker zal worden. (Belga/EE)

N-VA-voorzitter en burgemeester van Antwerpen Bart De Wever staat "waarschijnlijk" op de federale lijst van zijn partij bij de verkiezingen van 25 mei 2014. Dat heeft De Wever zaterdag laten verstaan op de Franstalige televisiezender RTL-TVi. Aan een reportageploeg van RTL-TVi bevestigde De Wever in de marge van een receptie voor nieuwkomers in het Antwerpse stadhuis dat hij kandidaat zal zijn bij de verkiezingen volgend jaar. "Ik heb nog niet beslist op welke lijst ik precies kandidaat zal zijn. Waarschijnlijk wordt het federaal, maar al het overige moet nog beslist worden", zo stelde het boegbeeld van N-VA. Hij voegde eraan toe dat de beslissingen aangekondigd zullen worden op een congres eind januari, begin februari. De Wever liet nog in het midden of hij al dan niet lijsttrekker zal worden. (Belga/EE)