Vlaams minister van Openbare Werken en Mobiliteit Hilde Crevits (CD&V) trekt dit jaar meer dan 91 miljoen euro uit voor werken op de autosnelwegen. Dat vertaalt zich in minimaal 34 projecten.

Het gaat om 19 projecten tot 31 juli 2010 en al minstens 14 projecten van 1 augustus tot 31 december, zo maakte de minister donderdag bekend.

De plannen komen er na het recente rapport over de toestand van het Vlaamse wegennet waaruit bleek dat de wegen in Vlaanderen met heel wat achterstallig onderhoud kampen.

Crevits beloofde toen dat de achterstand op de autosnelwegen tegen 2015 zou zijn weggewerkt. De eerste negentien werken starten tussen april en eind juli.

Vlaams minister van Openbare Werken en Mobiliteit Hilde Crevits (CD&V) trekt dit jaar meer dan 91 miljoen euro uit voor werken op de autosnelwegen. Dat vertaalt zich in minimaal 34 projecten. Het gaat om 19 projecten tot 31 juli 2010 en al minstens 14 projecten van 1 augustus tot 31 december, zo maakte de minister donderdag bekend.De plannen komen er na het recente rapport over de toestand van het Vlaamse wegennet waaruit bleek dat de wegen in Vlaanderen met heel wat achterstallig onderhoud kampen. Crevits beloofde toen dat de achterstand op de autosnelwegen tegen 2015 zou zijn weggewerkt. De eerste negentien werken starten tussen april en eind juli.