Drie buggy's (kleine open wagens) reden in op elkaar. Een piloot bezweek aan zijn verwondingen. De rally werd daarna stilgelegd.

Het voertuig van de overleden piloot ging over de kop na een aanrijding met een eerste buggy. Een derde voertuig is daarna op de eerste buggy ingereden.

De piloot van het eerste voertuig zat gekneld en moest door de brandweer bevrijd worden. De hulpdiensten konden de man reanimeren en overbrengen naar een ziekenhuis in Veurne, maar daar is de piloot, een man uit Gent, aan zijn verwondingen overleden. (Belga)

Drie buggy's (kleine open wagens) reden in op elkaar. Een piloot bezweek aan zijn verwondingen. De rally werd daarna stilgelegd. Het voertuig van de overleden piloot ging over de kop na een aanrijding met een eerste buggy. Een derde voertuig is daarna op de eerste buggy ingereden. De piloot van het eerste voertuig zat gekneld en moest door de brandweer bevrijd worden. De hulpdiensten konden de man reanimeren en overbrengen naar een ziekenhuis in Veurne, maar daar is de piloot, een man uit Gent, aan zijn verwondingen overleden. (Belga)