Het ongeval gebeurde omstreeks zes uur 's morgens toen een bestelwagen en een vrachtwagen van 7,5 ton op elkaar inreden. De vrachtwagen kwam op zijn zijkant terecht en blokkeerde zo twee van de drie rijstroken. Een bestuurder raakte gewond, maar isniet in kritieke toestand .

Vooral bestuurders vanuit Halle of Nijvel die in de richting van Groot-Bijgaarden rijden, dienden lang aan te schuiven. Volgens Hajo Beeckman van het Vlaams Verkeerscentrum kon de wachttijd in de file oplopen van anderhalf tot twee uur.

Weg vrijgemaakt
De bestelwagen kon snel worden verplaatst, zodat de linkerrijstrook helemaal vrijkwam. Maar om de vrachtwagen te takelen moest een kraan ter plaatse komen. Intussen is ook de vrachtwagen getakeld en is de weg helemaal vrijgemaakt. (Belga/EA)

Het ongeval gebeurde omstreeks zes uur 's morgens toen een bestelwagen en een vrachtwagen van 7,5 ton op elkaar inreden. De vrachtwagen kwam op zijn zijkant terecht en blokkeerde zo twee van de drie rijstroken. Een bestuurder raakte gewond, maar isniet in kritieke toestand . Vooral bestuurders vanuit Halle of Nijvel die in de richting van Groot-Bijgaarden rijden, dienden lang aan te schuiven. Volgens Hajo Beeckman van het Vlaams Verkeerscentrum kon de wachttijd in de file oplopen van anderhalf tot twee uur. Weg vrijgemaakt De bestelwagen kon snel worden verplaatst, zodat de linkerrijstrook helemaal vrijkwam. Maar om de vrachtwagen te takelen moest een kraan ter plaatse komen. Intussen is ook de vrachtwagen getakeld en is de weg helemaal vrijgemaakt. (Belga/EA)