Aurore Ruyffelaere kwam om het leven door wurging. Dat blijkt uit de autopsie op de vrouw. Er zijn geen aanwijzingen dat het slachtoffer seksueel werd misbruikt, zegt het Gentse parket.

Het lichaam van de vermiste vrouw werd aangetroffen in de garage van een flatgebouw aan de Putkapelstraat, waar de verdachte woont. Het lichaam werd gevonden in de koffer van de wagen van de verdachte. Het gaat om een 29-jarige man van Russische afkomst die legaal in ons land verblijft. De man was niet gekend bij het gerecht.

Geen aanwijzingen voor seksueel geweld

De 29-jarige man werd aangehouden door de onderzoeksrechter. "De doodsoorzaak is wurging, zo blijkt uit de autopsie. Er zijn voorlopig geen aanwijzingen van seksueel misbruik", zegt parketwoordvoerster Annemie Serlippens. Het parket geeft geen details over de verklaringen van de man. Of de man erkent of hij verantwoordelijk is voor de diefstal met geweld op een andere vrouw in de nacht van donderdag op vrijdag, is niet duidelijk.

De verdachte verschijnt vrijdag voor de raadkamer in Gent, die zal beslissen over zijn verdere aanhouding. (Belga/AVE)

Aurore Ruyffelaere kwam om het leven door wurging. Dat blijkt uit de autopsie op de vrouw. Er zijn geen aanwijzingen dat het slachtoffer seksueel werd misbruikt, zegt het Gentse parket. Het lichaam van de vermiste vrouw werd aangetroffen in de garage van een flatgebouw aan de Putkapelstraat, waar de verdachte woont. Het lichaam werd gevonden in de koffer van de wagen van de verdachte. Het gaat om een 29-jarige man van Russische afkomst die legaal in ons land verblijft. De man was niet gekend bij het gerecht. Geen aanwijzingen voor seksueel geweldDe 29-jarige man werd aangehouden door de onderzoeksrechter. "De doodsoorzaak is wurging, zo blijkt uit de autopsie. Er zijn voorlopig geen aanwijzingen van seksueel misbruik", zegt parketwoordvoerster Annemie Serlippens. Het parket geeft geen details over de verklaringen van de man. Of de man erkent of hij verantwoordelijk is voor de diefstal met geweld op een andere vrouw in de nacht van donderdag op vrijdag, is niet duidelijk. De verdachte verschijnt vrijdag voor de raadkamer in Gent, die zal beslissen over zijn verdere aanhouding. (Belga/AVE)