De horeca-uitbater en vrijetijdstriatleet zal op zondag 19 december in de vroege uurtjes aan het glazen huis van de Nederlandse zender 3FM vertrekken en hoopt 's avonds aan te komen aan het huis van Studio Brussel in Antwerpen. Hij is hiermee niet aan zijn proefstuk toe. In 2008 liep hij al 65 kilometer voor de actie en in 2009 zamelde hij met 100 kilometer 3500 euro in.

Iedereen loopt mee

Hij richtte na die ervaring de vzw SportUp op, om mensen aan te zetten tot lopen. Dat doet ze ook tijdens de Music for Life-actie van dit jaar. Van Autreve zal door meerdere steden en gemeenten lopen, waarbij alle sympathiserende lopers, individueel of in groep, op aangegeven plaatsen kunnen inpikken.

Van Autreve benadrukt dat het zeker geen wedstrijd is, en dat de lopers kunnen meelopen voor een afstand naar keuze. Zij kunnen zich op hun beurt natuurlijk ook laten sponsoren voor het goede doel.

Sportup hoopt met de actie zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Music For Life. Voor de allerlaatste kilometers wilt de organisatie een gigantische kidsrun organiseren.

Music for aids

Het Glazen Huis van Studio Brussel staat dit jaar van 18 tot 24 december op de Groenplaats in Antwerpen. Music For Life wil deze keer de aandacht vestigen op het lot van weeskinderen die hun ouders verloren aan aids.

De horeca-uitbater en vrijetijdstriatleet zal op zondag 19 december in de vroege uurtjes aan het glazen huis van de Nederlandse zender 3FM vertrekken en hoopt 's avonds aan te komen aan het huis van Studio Brussel in Antwerpen. Hij is hiermee niet aan zijn proefstuk toe. In 2008 liep hij al 65 kilometer voor de actie en in 2009 zamelde hij met 100 kilometer 3500 euro in. Iedereen loopt mee Hij richtte na die ervaring de vzw SportUp op, om mensen aan te zetten tot lopen. Dat doet ze ook tijdens de Music for Life-actie van dit jaar. Van Autreve zal door meerdere steden en gemeenten lopen, waarbij alle sympathiserende lopers, individueel of in groep, op aangegeven plaatsen kunnen inpikken. Van Autreve benadrukt dat het zeker geen wedstrijd is, en dat de lopers kunnen meelopen voor een afstand naar keuze. Zij kunnen zich op hun beurt natuurlijk ook laten sponsoren voor het goede doel. Sportup hoopt met de actie zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Music For Life. Voor de allerlaatste kilometers wilt de organisatie een gigantische kidsrun organiseren. Music for aids Het Glazen Huis van Studio Brussel staat dit jaar van 18 tot 24 december op de Groenplaats in Antwerpen. Music For Life wil deze keer de aandacht vestigen op het lot van weeskinderen die hun ouders verloren aan aids.