Wat is de inzet van de gemeenteraadsverkiezingen?

De afgelopen jaren heeft het bestuur hoofdzakelijk in het openbaar domein en gebouwen geïnvesteerd. Enkele grote projecten worden momenteel afgewerkt, denk maar aan de nieuwe sporthal in Destelbergen of de Kollebloem in Heusden. Toch is het werk nog niet af, zo staan er bijvoorbeeld nog ingrijpende werkzaamheden aan het rioleringsnet op het programma. Belangrijk is nu dat we de focus verleggen naar het behoud en de ontwikkeling van onze leefomgeving. Er zal een antwoord moeten geboden worden op de toenemende verstedelijking, en we zullen alert moeten blijven om onze groene plekjes te behouden. Ook de problematiek rond de scheldearm verdient de nodige aandacht.

Wie worden de winnaars, wie de verliezers?

Op papier heeft de Opn eVLD een erg mooie kans, we beschikken immers over een kwalitatief programma en een zeer sterke ploeg om dit ook uit te voeren. Aangezien het in lokale verkiezingen in de eerste plaats rond mensen en hun ideeën draait, en nationale tendensen (hopelijk) minder spelen verwacht ik dat de Open VLD-lijst het goed zal doen. Maar uiteindelijk is het de kiezer in het stemhokje die beslist. Hopelijk ziet de burger in wat voor een prachtige gemeente hij woont en beslist hij samen met ons om ons liberale programma verder ten uitvoer te brengen.

Wat is van belang in uw gemeente?

Financieel staat de gemeente er sterk voor, vandaar ook dat we in de pers met een 8,5/10 beloond werden in een studie rond gemeentefinanciën. De bedoeling is dat de komende legislatuur zo te houden maar tegelijk een antwoord te bieden op eventuele noden vanuit de middenstand, het verenigingsleven en de jeugd.

Ten slotte krijgt onze gemeente vaak de kritiek een doodse gemeente te zijn. Aangezien ik zelf actief ben in het verenigingsleven weet ik dat dit niet altijd klopt. Als liberaal wil ik daarom graag die mensen ondersteunen die zelf de handen uit de mouwen willen steken.

Wie nog opmerkingen en/of vragen heeft kan deze met mij delen op Twitter: Verder kan u online meer te weten komen op volgend webadres: www.antonyvanhulle.be of op www.destelbergenkiest.be. (SD)

U komt ook op bij de gemeenteraadsverkiezingen op 14 oktober 2012 en heeft een duidelijke visie over uw stad of dorp?

Stuur dan uw antwoorden op onze drie vragen - en een foto van uzelf - door naar simon.demeulemeester@knack.be.

Wat is de inzet van de gemeenteraadsverkiezingen? De afgelopen jaren heeft het bestuur hoofdzakelijk in het openbaar domein en gebouwen geïnvesteerd. Enkele grote projecten worden momenteel afgewerkt, denk maar aan de nieuwe sporthal in Destelbergen of de Kollebloem in Heusden. Toch is het werk nog niet af, zo staan er bijvoorbeeld nog ingrijpende werkzaamheden aan het rioleringsnet op het programma. Belangrijk is nu dat we de focus verleggen naar het behoud en de ontwikkeling van onze leefomgeving. Er zal een antwoord moeten geboden worden op de toenemende verstedelijking, en we zullen alert moeten blijven om onze groene plekjes te behouden. Ook de problematiek rond de scheldearm verdient de nodige aandacht. Wie worden de winnaars, wie de verliezers?Op papier heeft de Opn eVLD een erg mooie kans, we beschikken immers over een kwalitatief programma en een zeer sterke ploeg om dit ook uit te voeren. Aangezien het in lokale verkiezingen in de eerste plaats rond mensen en hun ideeën draait, en nationale tendensen (hopelijk) minder spelen verwacht ik dat de Open VLD-lijst het goed zal doen. Maar uiteindelijk is het de kiezer in het stemhokje die beslist. Hopelijk ziet de burger in wat voor een prachtige gemeente hij woont en beslist hij samen met ons om ons liberale programma verder ten uitvoer te brengen.Wat is van belang in uw gemeente?Financieel staat de gemeente er sterk voor, vandaar ook dat we in de pers met een 8,5/10 beloond werden in een studie rond gemeentefinanciën. De bedoeling is dat de komende legislatuur zo te houden maar tegelijk een antwoord te bieden op eventuele noden vanuit de middenstand, het verenigingsleven en de jeugd. Ten slotte krijgt onze gemeente vaak de kritiek een doodse gemeente te zijn. Aangezien ik zelf actief ben in het verenigingsleven weet ik dat dit niet altijd klopt. Als liberaal wil ik daarom graag die mensen ondersteunen die zelf de handen uit de mouwen willen steken. Wie nog opmerkingen en/of vragen heeft kan deze met mij delen op Twitter: Verder kan u online meer te weten komen op volgend webadres: www.antonyvanhulle.be of op www.destelbergenkiest.be. (SD)