Wat is de inzet van de gemeenteraadsverkiezingen?

Voor onze partij is het een grote uitdaging om voor de tweede keer het kartel aan te gaan met Groen en Leef! om zo de 'linkse' krachten te bundelen. Wij stellen een ambiteus project voor en het is onze betrachting terug deel te kunnen uitmaken van de meerderheid de volgende legislatuur. De laatste 5 jaar werden wij namelijk verwezen naar de oppositiebanken.

Wie worden de winnaars, wie de verliezers?

Winnaars N-VA en UF. Verliezers: Open VLD, Vlaams Belang. Status quo: CD&V en SP.A-Groen-Leef!

Wat is van belang in uw gemeente?

De thema's waar ons kartel zich vooral op richt zijn mobiliteit, de 'properheid' van onze gemeente en het sociale luik. (SD)

U komt ook op bij de gemeenteraadsverkiezingen op 14 oktober 2012 en heeft een duidelijke visie over uw stad of dorp?

Stuur dan uw antwoorden op onze drie vragen - en een foto van uzelf - door naar simon.demeulemeester@knack.be.

Wat is de inzet van de gemeenteraadsverkiezingen?Voor onze partij is het een grote uitdaging om voor de tweede keer het kartel aan te gaan met Groen en Leef! om zo de 'linkse' krachten te bundelen. Wij stellen een ambiteus project voor en het is onze betrachting terug deel te kunnen uitmaken van de meerderheid de volgende legislatuur. De laatste 5 jaar werden wij namelijk verwezen naar de oppositiebanken.Wie worden de winnaars, wie de verliezers?Winnaars N-VA en UF. Verliezers: Open VLD, Vlaams Belang. Status quo: CD&V en SP.A-Groen-Leef!Wat is van belang in uw gemeente?De thema's waar ons kartel zich vooral op richt zijn mobiliteit, de 'properheid' van onze gemeente en het sociale luik. (SD)