Dat schrijft La Dernière Heure. De aanpassingen die aan het toestel zijn aangebracht zouden niet overeenstemmen met de omstandigheden die voorzien waren in het koninklijk besluit dat het gebruik regelde. Tijdens de betrokken periode was er dus geen wettelijk bewijs meer.

De beslissing van de rechtbank heeft betrekking op slechts één bestuurder, maar zou kunnen gelden voor iedereen tegen wie indertijd een pv werd opgesteld dat naar de rechtbank verhuist. Voor wie zijn boetes heeft betaald, is het te laat. De situatie werd vanaf 1 januari 2013 immers geregulariseerd. (Belga/TV)

Dat schrijft La Dernière Heure. De aanpassingen die aan het toestel zijn aangebracht zouden niet overeenstemmen met de omstandigheden die voorzien waren in het koninklijk besluit dat het gebruik regelde. Tijdens de betrokken periode was er dus geen wettelijk bewijs meer.De beslissing van de rechtbank heeft betrekking op slechts één bestuurder, maar zou kunnen gelden voor iedereen tegen wie indertijd een pv werd opgesteld dat naar de rechtbank verhuist. Voor wie zijn boetes heeft betaald, is het te laat. De situatie werd vanaf 1 januari 2013 immers geregulariseerd. (Belga/TV)