De bonden vinden dat de directie geen bereidheid toont om in te gaan op hun vraag om het reorganisatieplan bij de Vlaamse vervoersmaatschappij bij te sturen. De oproep tot staking geldt voor alle personeelscategorieën, zegt Rita Coeck.

De christelijke bond roept niet op tot staking. Jan Coolbrandt van ACV Openbare Diensten bevestigt weliswaar dat gesprekken over de impact van de reorganisatieplannen op het personeel zijn vastgelopen, maar zegt dat er nog een verzoeningsvergadering met een sociaal bemiddelaar gepland is op 7 mei. 'Om deze verzoeningspoging niet te hypothekeren, sluit het ACV zich niet aan bij de oproep van ACOD en ACLVB en zet tot nader order alles op het overleg', aldus Coolbrandt.

De bonden vinden dat de directie geen bereidheid toont om in te gaan op hun vraag om het reorganisatieplan bij de Vlaamse vervoersmaatschappij bij te sturen. De oproep tot staking geldt voor alle personeelscategorieën, zegt Rita Coeck. De christelijke bond roept niet op tot staking. Jan Coolbrandt van ACV Openbare Diensten bevestigt weliswaar dat gesprekken over de impact van de reorganisatieplannen op het personeel zijn vastgelopen, maar zegt dat er nog een verzoeningsvergadering met een sociaal bemiddelaar gepland is op 7 mei. 'Om deze verzoeningspoging niet te hypothekeren, sluit het ACV zich niet aan bij de oproep van ACOD en ACLVB en zet tot nader order alles op het overleg', aldus Coolbrandt.