Touroperators Jetair, Sunjets en VIP Selection komen opnieuw met een brandstofreductie voor de wintervliegvakanties.

Reden is de dalende olieprijs. Ook bij Thomas Cook, Neckermann en Pegase volgen "aanzienlijke kortingen".

Volgens een woordvoerder van Jetair gaat het om de derde brandstofvermindering in drie maanden tijd. Reden is de olieprijs. Die ligt onder de referentieprijs toen de brochures werden opgemaakt. "Vorig jaar was er sprake van brandstoftoeslagen, nu van reducties", aldus de woordvoerder.

Het gaat bij Jetair om verminderingen voor de wintervliegvakanties. Het winterseizoen loopt tot de Paasvakantie. Afhankelijk van de bestemming variëren de kortingen van 28,60 tot 137,80 euro per persoon. Voor nieuwe boekingen worden de reducties onmiddellijk afgetrokken van de reissom. Voor wie koos voor een variabele reissom, wordt de reductie met terugwerkende kracht toegekend voor alle afreizen vanaf 1 maart.

Annulatieverzekering dekt ontslag

Volgens de woordvoerder van Jetair lijkt alles erop te wijzen dat ook voor het zomerseizoen brandstofreducties zullen worden doorgevoerd. Klanten kunnen overigens kiezen voor een vaste reissom en nu al profiteren van de lage olieprijs.

Over dat zomerseizoen luidt het bij Jetair dat de mensen blijkbaar wat later boeken, maar dat het nog te vroeg is om iets te zeggen over de cijfers. Wie zou aarzelen om te boeken wegens onzekerheid over zijn of haar baan kan gerust zijn: bij een vliegvakantie zijn de annuleringskosten inbegrepen en dat dekt ook een eventueel ontslag.

Ook bij Thomas Cook, Neckermann en Pegase zullen brandstofreducties worden doorgevoerd, aldus een woordvoerder. "Die zullen aanzienlijk zijn".

Touroperators Jetair, Sunjets en VIP Selection komen opnieuw met een brandstofreductie voor de wintervliegvakanties. Reden is de dalende olieprijs. Ook bij Thomas Cook, Neckermann en Pegase volgen "aanzienlijke kortingen". Volgens een woordvoerder van Jetair gaat het om de derde brandstofvermindering in drie maanden tijd. Reden is de olieprijs. Die ligt onder de referentieprijs toen de brochures werden opgemaakt. "Vorig jaar was er sprake van brandstoftoeslagen, nu van reducties", aldus de woordvoerder.Het gaat bij Jetair om verminderingen voor de wintervliegvakanties. Het winterseizoen loopt tot de Paasvakantie. Afhankelijk van de bestemming variëren de kortingen van 28,60 tot 137,80 euro per persoon. Voor nieuwe boekingen worden de reducties onmiddellijk afgetrokken van de reissom. Voor wie koos voor een variabele reissom, wordt de reductie met terugwerkende kracht toegekend voor alle afreizen vanaf 1 maart.Annulatieverzekering dekt ontslag Volgens de woordvoerder van Jetair lijkt alles erop te wijzen dat ook voor het zomerseizoen brandstofreducties zullen worden doorgevoerd. Klanten kunnen overigens kiezen voor een vaste reissom en nu al profiteren van de lage olieprijs.Over dat zomerseizoen luidt het bij Jetair dat de mensen blijkbaar wat later boeken, maar dat het nog te vroeg is om iets te zeggen over de cijfers. Wie zou aarzelen om te boeken wegens onzekerheid over zijn of haar baan kan gerust zijn: bij een vliegvakantie zijn de annuleringskosten inbegrepen en dat dekt ook een eventueel ontslag.Ook bij Thomas Cook, Neckermann en Pegase zullen brandstofreducties worden doorgevoerd, aldus een woordvoerder. "Die zullen aanzienlijk zijn".