De huiszoeking vond plaats in de Delaunoystraat 47. Op 16 november, drie dagen na de aanslagen in Parijs, was de federale politie al met de grote middelen in die woning binnengevallen, op zoek naar de voortvluchtige Salah Abdeslam.

Het federaal parket had toen sterke aanwijzingen dat Abdeslam in die woning kon zijn of kon zijn geweest, maar de man werd er uiteindelijk niet aangetroffen. Woensdag werden bij de huiszoeking geen wapens of explosieven aangetroffen, maar namen de speurders wel een tiental gsm's in beslag. Die zullen nu allemaal grondig onderzocht worden.

Ayoub B. moet nu binnen de vijf dagen voor de Brusselse raadkamer verschijnen, die zich dan moet uitspreken over zijn verdere aanhouding. (Belga/NSK)

De huiszoeking vond plaats in de Delaunoystraat 47. Op 16 november, drie dagen na de aanslagen in Parijs, was de federale politie al met de grote middelen in die woning binnengevallen, op zoek naar de voortvluchtige Salah Abdeslam.Het federaal parket had toen sterke aanwijzingen dat Abdeslam in die woning kon zijn of kon zijn geweest, maar de man werd er uiteindelijk niet aangetroffen. Woensdag werden bij de huiszoeking geen wapens of explosieven aangetroffen, maar namen de speurders wel een tiental gsm's in beslag. Die zullen nu allemaal grondig onderzocht worden. Ayoub B. moet nu binnen de vijf dagen voor de Brusselse raadkamer verschijnen, die zich dan moet uitspreken over zijn verdere aanhouding. (Belga/NSK)