Het gaat volgens de VRT om Bilal El Makhoukhi, een Brusselaar die werd veroordeeld op het grote Sharia4Belgium-proces in Antwerpen. Over zijn eventuele rol is nog niets bekend.

Het federaal parket zei vrijdagavond tijdens een persconferentie dat er in het kader van de aanslagen in Parijs en Brussel vijf mensen waren opgepakt, onder wie Mohamed Abrini (mogelijk de derde terrorist van de aanslag in Brussels Airport, de "man met de hoed") en Osama Krayem (mogelijk de tweede terrorist van de aanslag in het metrostation Maalbeek). Het parket zou dit weekend via persberichten communiceren over het onderzoek. (Belga/NSK)

Het gaat volgens de VRT om Bilal El Makhoukhi, een Brusselaar die werd veroordeeld op het grote Sharia4Belgium-proces in Antwerpen. Over zijn eventuele rol is nog niets bekend. Het federaal parket zei vrijdagavond tijdens een persconferentie dat er in het kader van de aanslagen in Parijs en Brussel vijf mensen waren opgepakt, onder wie Mohamed Abrini (mogelijk de derde terrorist van de aanslag in Brussels Airport, de "man met de hoed") en Osama Krayem (mogelijk de tweede terrorist van de aanslag in het metrostation Maalbeek). Het parket zou dit weekend via persberichten communiceren over het onderzoek. (Belga/NSK)