'Wij investeren in onze diensten om tot kortere en snellere procedures te komen voor alle aspecten van het asiel- en migratiebeleid, daarvoor hebben zij voldoende collega's nodig', legt Mahdi uit.

De campagne werkenbijasielenmigratie.be brengt alle vacatures bij de verschillende asiel- en migratiediensten, gaande van de Dienst Vreemdelingenzaken tot Fedasil, in kaart.

In een eerste reeks gaat het volgens Mahdi vooral om veiligheidsbegeleiders, migration en protection officers en terugkeerbegeleiders. Vanaf 16 juli start de zoektocht naar maatschappelijk en psychologische assistenten. Later is er ook nood aan juristen om mee te schrijven aan het Migratiewetboek.

Meer info op: www.werkenbijasielenmigratie.be.

'Wij investeren in onze diensten om tot kortere en snellere procedures te komen voor alle aspecten van het asiel- en migratiebeleid, daarvoor hebben zij voldoende collega's nodig', legt Mahdi uit. De campagne werkenbijasielenmigratie.be brengt alle vacatures bij de verschillende asiel- en migratiediensten, gaande van de Dienst Vreemdelingenzaken tot Fedasil, in kaart. In een eerste reeks gaat het volgens Mahdi vooral om veiligheidsbegeleiders, migration en protection officers en terugkeerbegeleiders. Vanaf 16 juli start de zoektocht naar maatschappelijk en psychologische assistenten. Later is er ook nood aan juristen om mee te schrijven aan het Migratiewetboek. Meer info op: www.werkenbijasielenmigratie.be.