"Ik heb maandag een ingebrekestelling verstuurd naar de organisatie van Pukkelpop", zegt Alex Wijnant, de advocaat die de groep gedupeerden vertegenwoordigt, in Het Laatste Nieuws. "Pukkelpop heeft acht dagen om op onze eis in te gaan. Anders sturen we een dagvaarding en zullen we ons gelijk proberen te halen voor de rechter."

Organisator Chokri Mahassine wil voorlopig niet reageren op de eis. Nog volgens de krant zijn enkele tienduizenden festivalgangers - "de grote meerderheid" - ingegaan op het aanbod van de organisatie om in ruil voor hun ticket van dit jaar drankbonnetjes te bestellen voor de volgende jaren. Mensen konden zich tot maandag middernacht registreren. Hoeveel er dit precies gedaan hebben, wordt later deze week bekendgemaakt. (Belga)

"Ik heb maandag een ingebrekestelling verstuurd naar de organisatie van Pukkelpop", zegt Alex Wijnant, de advocaat die de groep gedupeerden vertegenwoordigt, in Het Laatste Nieuws. "Pukkelpop heeft acht dagen om op onze eis in te gaan. Anders sturen we een dagvaarding en zullen we ons gelijk proberen te halen voor de rechter." Organisator Chokri Mahassine wil voorlopig niet reageren op de eis. Nog volgens de krant zijn enkele tienduizenden festivalgangers - "de grote meerderheid" - ingegaan op het aanbod van de organisatie om in ruil voor hun ticket van dit jaar drankbonnetjes te bestellen voor de volgende jaren. Mensen konden zich tot maandag middernacht registreren. Hoeveel er dit precies gedaan hebben, wordt later deze week bekendgemaakt. (Belga)