3 redenen om een abonnement op Knack te nemen volgens uitgever Jos Grobben.

1. Een vriendin mailde een tijdje geleden 'Knack houdt mij gezelschap op bussen, treinen,... en helpt mij elke week tegen mijn onwetendheid'. Prachtig compliment van een prachtig mens. Dat is wat Knack doet: beter informeren, dieper analyseren en breder rapporteren. Het blad gaat mijlen verder dan nieuwssites, verder dan TV-journaals, dan kranten en hun populaire bijlagen. Het is dankzij de beste pennen van Vlaanderen ook het beste wat je hier kan lezen.

2. Knack is het enige magazine voor lezeressen en lezers die alleen relevant nieuws willen. Die niet uit zijn op trivialiteiten maar de kleine en grote wereld rondom hen beter willen begrijpen. Voor eigenzinnige mensen. Die graag vernemen wat Elio Di Rupo, Bart De Wever of Veerle Baetens en Stromae echt te vertellen hebben, maar best in staat zijn zich een eigen mening te vormen. Dit is volgens de Amerikaanse Association of Magazine Media ook eigen aan de magazinelezer: hoger opgeleid, beter geïnformeerd, bewustere maar grotere consument en zelfstandiger.

3. Een magazine als Knack is geen fast food, wel een luxe die niet eens veel kost. Je leest het blad voor dezelfde prijs op papier, pc, tablet of smartphone. Het pakket met Weekend, Focus, de extra's, Bodytalk, de Knack Club,... is een offer you can't refuse. Je koopt er niet alleen superieure kennis en inzicht mee. Maar dankzij de Knack Club, de kortingen op boeken, cd's, culturele manifestaties en duizenden gratis tickets, is het zelfs een investering die zichzelf terugbetaalt. Knack is dus gratis. Te gek. Waarom heeft niemand dat ooit bedacht?

3 redenen om een abonnement op Knack te nemen volgens uitgever Jos Grobben.1. Een vriendin mailde een tijdje geleden 'Knack houdt mij gezelschap op bussen, treinen,... en helpt mij elke week tegen mijn onwetendheid'. Prachtig compliment van een prachtig mens. Dat is wat Knack doet: beter informeren, dieper analyseren en breder rapporteren. Het blad gaat mijlen verder dan nieuwssites, verder dan TV-journaals, dan kranten en hun populaire bijlagen. Het is dankzij de beste pennen van Vlaanderen ook het beste wat je hier kan lezen.2. Knack is het enige magazine voor lezeressen en lezers die alleen relevant nieuws willen. Die niet uit zijn op trivialiteiten maar de kleine en grote wereld rondom hen beter willen begrijpen. Voor eigenzinnige mensen. Die graag vernemen wat Elio Di Rupo, Bart De Wever of Veerle Baetens en Stromae echt te vertellen hebben, maar best in staat zijn zich een eigen mening te vormen. Dit is volgens de Amerikaanse Association of Magazine Media ook eigen aan de magazinelezer: hoger opgeleid, beter geïnformeerd, bewustere maar grotere consument en zelfstandiger.3. Een magazine als Knack is geen fast food, wel een luxe die niet eens veel kost. Je leest het blad voor dezelfde prijs op papier, pc, tablet of smartphone. Het pakket met Weekend, Focus, de extra's, Bodytalk, de Knack Club,... is een offer you can't refuse. Je koopt er niet alleen superieure kennis en inzicht mee. Maar dankzij de Knack Club, de kortingen op boeken, cd's, culturele manifestaties en duizenden gratis tickets, is het zelfs een investering die zichzelf terugbetaalt. Knack is dus gratis. Te gek. Waarom heeft niemand dat ooit bedacht?