3 redenen om een abonnement op Knack te nemen volgens promotiemanager Kris Nelissen

1. Als 'groot verbruiker' van media vind je dagelijks heel wat nieuws op diverse nieuwssites. Om meer duiding te vinden die mijn interesse wegdragen is het huidige medialandschap nogal versnipperd. Op dit vlak is het dus een verademing om abonnee te zijn van het compleetste weekblad met actualiteit, lifestyle en entertainment in één pakket.

2. Naast het vluchtige, dagelijkse nieuws is het voor mij van belang om ook inzichten te krijgen in het ruimere kader der dingen. Knack staat voor kwaliteitsvolle en gedurfde journalistiek.

3. En toch handig dat je als abonnee automatisch lid bent van de Knack Club met elke week een ruim aanbod aan gratis tickets voor film, theater, concerten, evenementen,... En het werkt! Getuige hiervan de verontruste abonnee die me mailde om te zeggen dat er iets niet klopte want hij had de laatste maand geen gratis ticket gewonnen!

3 redenen om een abonnement op Knack te nemen volgens promotiemanager Kris Nelissen1. Als 'groot verbruiker' van media vind je dagelijks heel wat nieuws op diverse nieuwssites. Om meer duiding te vinden die mijn interesse wegdragen is het huidige medialandschap nogal versnipperd. Op dit vlak is het dus een verademing om abonnee te zijn van het compleetste weekblad met actualiteit, lifestyle en entertainment in één pakket.2. Naast het vluchtige, dagelijkse nieuws is het voor mij van belang om ook inzichten te krijgen in het ruimere kader der dingen. Knack staat voor kwaliteitsvolle en gedurfde journalistiek.3. En toch handig dat je als abonnee automatisch lid bent van de Knack Club met elke week een ruim aanbod aan gratis tickets voor film, theater, concerten, evenementen,... En het werkt! Getuige hiervan de verontruste abonnee die me mailde om te zeggen dat er iets niet klopte want hij had de laatste maand geen gratis ticket gewonnen!