3 redenen om een abonnement op Knack te nemen volgens directeur abonnementen Frank Minne.

1. We bieden aan onze abonnees een interessant tarief, met een korting van ongeveer 25 procent op de winkelprijs, gekoppeld aan het gemak van een gedomicilieerde betaling en prijsstabiliteit voor minimum één jaar.

2. Knack werkt, samen met distributiepartner Bpost, aan de kwaliteit van de bezorging, zodat de abonnees genieten van het comfort van een stipte thuislevering van het Knack-pakket.

3. Via hun abonnement lezen een sterk groeiende groep Knack lezers al vanaf dinsdagavond 21 uur de nieuwe editie op hun tablet (iOS, Android, Windows 8) of PC, een service die ook tijdens verlofperiodes of professionele verplaatsingen erg wordt gesmaakt.

3 redenen om een abonnement op Knack te nemen volgens directeur abonnementen Frank Minne.1. We bieden aan onze abonnees een interessant tarief, met een korting van ongeveer 25 procent op de winkelprijs, gekoppeld aan het gemak van een gedomicilieerde betaling en prijsstabiliteit voor minimum één jaar.2. Knack werkt, samen met distributiepartner Bpost, aan de kwaliteit van de bezorging, zodat de abonnees genieten van het comfort van een stipte thuislevering van het Knack-pakket. 3. Via hun abonnement lezen een sterk groeiende groep Knack lezers al vanaf dinsdagavond 21 uur de nieuwe editie op hun tablet (iOS, Android, Windows 8) of PC, een service die ook tijdens verlofperiodes of professionele verplaatsingen erg wordt gesmaakt.