Een zoekactie aan het Gentse Maaltebruggepark heeft voorlopig nog niets opgeleverd. Dat zegt woordvoerster Annemie Serlippens van het Gentse parket, dat een opsporingsbericht zal verspreiden.

De 29-jarige Aurore Ruyffelaere was vrijdagavond met een groep vriendinnen op stap gegaan naar de Gentse Feesten. De vrouw had haar wagen aan het Maaltebruggepark -een parking in Sint-Denijs-Westrem- achtergelaten en was met de tram naar het stadscentrum gegaan.

Zaterdagochtend nam ze de tram terug naar de parking, maar sindsdien is de vrouw verdwenen. Ook haar wagen is spoorloos.

Overval

Het parket beschouwt de zaak als een onrustwekkende verdwijning. De lokale politie en de cel Vermiste Personen proberen de vrouw op alle mogelijke manier te lokaliseren.

"In de nacht van donderdag op vrijdag werd er een jonge vrouw overvallen in de omgeving waar de wagen stond van de vermiste vrouw. De dader heeft toen een handtas gestolen. We onderzoeken of er een link is tussen dat feit en de verdwijning, maar we houden alle opties open", zegt de parketwoordvoerster.

De vermiste vrouw is de dochter van Claire Tillekaerts, gedelegeerd bestuurder van het Vlaams Agentschap voor Internationaal Ondernemen. Verschillende Vlaamse politici die Tillekaerts goed kennen, uitten al hun betrokkenheid via Twitter. (Belga/TE)

Een zoekactie aan het Gentse Maaltebruggepark heeft voorlopig nog niets opgeleverd. Dat zegt woordvoerster Annemie Serlippens van het Gentse parket, dat een opsporingsbericht zal verspreiden. De 29-jarige Aurore Ruyffelaere was vrijdagavond met een groep vriendinnen op stap gegaan naar de Gentse Feesten. De vrouw had haar wagen aan het Maaltebruggepark -een parking in Sint-Denijs-Westrem- achtergelaten en was met de tram naar het stadscentrum gegaan. Zaterdagochtend nam ze de tram terug naar de parking, maar sindsdien is de vrouw verdwenen. Ook haar wagen is spoorloos. Overval Het parket beschouwt de zaak als een onrustwekkende verdwijning. De lokale politie en de cel Vermiste Personen proberen de vrouw op alle mogelijke manier te lokaliseren. "In de nacht van donderdag op vrijdag werd er een jonge vrouw overvallen in de omgeving waar de wagen stond van de vermiste vrouw. De dader heeft toen een handtas gestolen. We onderzoeken of er een link is tussen dat feit en de verdwijning, maar we houden alle opties open", zegt de parketwoordvoerster. De vermiste vrouw is de dochter van Claire Tillekaerts, gedelegeerd bestuurder van het Vlaams Agentschap voor Internationaal Ondernemen. Verschillende Vlaamse politici die Tillekaerts goed kennen, uitten al hun betrokkenheid via Twitter. (Belga/TE)