De lokale politie van de zone Brussel Hoofdstad-Elsene heeft zaterdagmiddag 21 personen in de boeien geslagen tijdensde elfde editie van de City Parade in de Noordwijk. Er werden 11 gerechtelijke en 10 bestuurlijke aanhoudingen verricht in en rond de Koning Albert II-laan.

Daarnaast zijn 71 personen door het Rode Kruis verzorgd waarvan er elf zijn overgebracht naar het ziekenhuis.

In totaal daagden er 15.000 festivalgangers op voor de stoet van de praalwagens. Het betalend gedeelte speelde zich af op de site van Tour & Taxis en duurde tot twee uur.

Alles bij elkaar nam een honderdtal Belgische en buitenlandse dj's aan het evenement deel. (Belga/TE)

De lokale politie van de zone Brussel Hoofdstad-Elsene heeft zaterdagmiddag 21 personen in de boeien geslagen tijdensde elfde editie van de City Parade in de Noordwijk. Er werden 11 gerechtelijke en 10 bestuurlijke aanhoudingen verricht in en rond de Koning Albert II-laan. Daarnaast zijn 71 personen door het Rode Kruis verzorgd waarvan er elf zijn overgebracht naar het ziekenhuis. In totaal daagden er 15.000 festivalgangers op voor de stoet van de praalwagens. Het betalend gedeelte speelde zich af op de site van Tour & Taxis en duurde tot twee uur. Alles bij elkaar nam een honderdtal Belgische en buitenlandse dj's aan het evenement deel. (Belga/TE)