De meeste aanhoudingen hielden verband met een betoging van de vzw Palestina Solidariteit, die het geweld in de bezette gebieden wilde aankaarten. Deze betoging was verboden, er werden 15 personen administratief aangehouden. Volgens de politie droegen sommige van de demonstranten een vlag van Islamitische Staat.

Daarnaast is ook één persoon gerechtelijk aangehouden, omdat hij ter hoogte van de parking een jerrycan bij zich had met ontvlambare inhoud. Tot slot kon de politie een drone met Palestijnse vlag onderscheppen, aan de achterkant van het stadion. Ook de twee bestuurders van de drone werden ontdekt: zij kregen een proces-verbaal voor inbreuken op de wet op het luchtvaartwezen.

(Belga/RR)

De meeste aanhoudingen hielden verband met een betoging van de vzw Palestina Solidariteit, die het geweld in de bezette gebieden wilde aankaarten. Deze betoging was verboden, er werden 15 personen administratief aangehouden. Volgens de politie droegen sommige van de demonstranten een vlag van Islamitische Staat. Daarnaast is ook één persoon gerechtelijk aangehouden, omdat hij ter hoogte van de parking een jerrycan bij zich had met ontvlambare inhoud. Tot slot kon de politie een drone met Palestijnse vlag onderscheppen, aan de achterkant van het stadion. Ook de twee bestuurders van de drone werden ontdekt: zij kregen een proces-verbaal voor inbreuken op de wet op het luchtvaartwezen.(Belga/RR)