De trein, op lijn 25 tussen Brussel-Zuid en Antwerpen-Centraal, kwam rond 20.45 stil te staan tussen de stations van Schaarbeek en Vilvoorde. Naar verluidt was het spoor verderop geblokkeerd door een andere trein. Een woordvoerder van Infrabel meldde dat de treinreizigers rond middernacht geëvacueerd werden naar twee Brusselse stations, van waaruit ze (hopelijk) hun reis konden verderzetten.

Infrabel kon verder weinig informatie kwijt over de evacuatie zelf, omdat het om een bevoegdheid van de NMBS gaat.

Als gevolg van het incident moest het treinverkeer ter hoogte van Schaarbeek omgeleid worden en waren er voor andere treinen lichte vertragingen.

(Belga/RR)

De trein, op lijn 25 tussen Brussel-Zuid en Antwerpen-Centraal, kwam rond 20.45 stil te staan tussen de stations van Schaarbeek en Vilvoorde. Naar verluidt was het spoor verderop geblokkeerd door een andere trein. Een woordvoerder van Infrabel meldde dat de treinreizigers rond middernacht geëvacueerd werden naar twee Brusselse stations, van waaruit ze (hopelijk) hun reis konden verderzetten. Infrabel kon verder weinig informatie kwijt over de evacuatie zelf, omdat het om een bevoegdheid van de NMBS gaat.Als gevolg van het incident moest het treinverkeer ter hoogte van Schaarbeek omgeleid worden en waren er voor andere treinen lichte vertragingen.(Belga/RR)