Volgens Het Nieuwsblad onderzoeken de voetbalbond en de luchthaven of de uitdaging mogelijk is. Evident is het alleszins niet, gezien de strenge veiligheidsmaatregelen op en rond een luchthaven.

"Als we erop ingaan, zullen we alle veiligheidsvoorwaarden respecteren waaraan een luchthaven moet voldoen. En de rest van de luchthavenwerking mag niet in het gedrang komen", zegt Jan Van der Cruyssen, woordvoerder van luchthavenuitbater Brussels Airport.

Uitzondering voor de Rode Duivels

De nationale luchthaven kan wel wat volk slikken, maar in dit geval zouden de bezoekers op de tarmac plaatsnemen, waar enkel passagiers met een geldige instapkaart mogen komen. Over de veiligheidsmaatregelen rond die uitzondering wil de luchthavenuitbater niets zeggen.

Stefan Van Loock, woordvoerder van de voetbalbond, zegt dat de nieuwe duiveluitdaging nog deze maand wordt bekendgemaakt. "We zijn ermee bezig", luidt het. (Belga/TV)

Volgens Het Nieuwsblad onderzoeken de voetbalbond en de luchthaven of de uitdaging mogelijk is. Evident is het alleszins niet, gezien de strenge veiligheidsmaatregelen op en rond een luchthaven."Als we erop ingaan, zullen we alle veiligheidsvoorwaarden respecteren waaraan een luchthaven moet voldoen. En de rest van de luchthavenwerking mag niet in het gedrang komen", zegt Jan Van der Cruyssen, woordvoerder van luchthavenuitbater Brussels Airport. De nationale luchthaven kan wel wat volk slikken, maar in dit geval zouden de bezoekers op de tarmac plaatsnemen, waar enkel passagiers met een geldige instapkaart mogen komen. Over de veiligheidsmaatregelen rond die uitzondering wil de luchthavenuitbater niets zeggen. Stefan Van Loock, woordvoerder van de voetbalbond, zegt dat de nieuwe duiveluitdaging nog deze maand wordt bekendgemaakt. "We zijn ermee bezig", luidt het. (Belga/TV)