Dat meldt een woordvoerder van de treinmaatschappij.

Het verkeer zou woensdagochtend om 5.30 uur hervatten.

Het ongeval gebeurde iets voor 21 uur "aan de Frans-Belgische grens". Twee treinen vanuit Rotterdam en een uit Essen, moesten halt houden in Brussel. 251 van de 435 reizigers keerden terug naar Rotterdam of zochten met eigen middelen een plek om te overnachten in Brussel. 184 andere brachten de nacht door in een "wachttrein" tot hun vertrek om 5.30 uur.

In de andere richting, vanuit Parijs, maakten drie treinen rechtsomkeer: een die op weg was naar Amsterdam, een naar Brussel en een naar Luik. Daar waren 600 passagiers aan boord. Ongeveer driehonderd verblijven in hotels in Parijs of Marne-la-Vallée.

De overige wachtten in een treinstel op het eerste vertrek.

(Belga/RR)

Dat meldt een woordvoerder van de treinmaatschappij. Het verkeer zou woensdagochtend om 5.30 uur hervatten.Het ongeval gebeurde iets voor 21 uur "aan de Frans-Belgische grens". Twee treinen vanuit Rotterdam en een uit Essen, moesten halt houden in Brussel. 251 van de 435 reizigers keerden terug naar Rotterdam of zochten met eigen middelen een plek om te overnachten in Brussel. 184 andere brachten de nacht door in een "wachttrein" tot hun vertrek om 5.30 uur. In de andere richting, vanuit Parijs, maakten drie treinen rechtsomkeer: een die op weg was naar Amsterdam, een naar Brussel en een naar Luik. Daar waren 600 passagiers aan boord. Ongeveer driehonderd verblijven in hotels in Parijs of Marne-la-Vallée. De overige wachtten in een treinstel op het eerste vertrek.(Belga/RR)