BENEDETTA

Tot 31 januari

Benedetta, de nieuwste film van Paul Verhoeven is nu beschikbaar op VOD op Sooner!

In het zeventiende eeuwse Toscane raakt een jonge non verwikkeld in een verboden lesbische affaire. Het zijn echter haar schokkende religieuze visies die de kerk tot op haar grondvesten doet schudden.

Met deze satirische, provocerende en duivelse film is Paul Verhoeven genomineerd voor Cannes 2021 en biedt hij Virginie Efira één van haar mooiste rollen. Wacht niet langer en doe mee aan de wedstrijd om één van de 100 door Sooner aangeboden tickets te winnen.

Sooner, stream different.

Praktisch:

Tot 31 januari Benedetta, de nieuwste film van Paul Verhoeven is nu beschikbaar op VOD op Sooner!In het zeventiende eeuwse Toscane raakt een jonge non verwikkeld in een verboden lesbische affaire. Het zijn echter haar schokkende religieuze visies die de kerk tot op haar grondvesten doet schudden.Met deze satirische, provocerende en duivelse film is Paul Verhoeven genomineerd voor Cannes 2021 en biedt hij Virginie Efira één van haar mooiste rollen. Wacht niet langer en doe mee aan de wedstrijd om één van de 100 door Sooner aangeboden tickets te winnen.Sooner, stream different.Praktisch: