Op 12 juni werden de eerste 8 Mini Hatch-modellen geleverd, het gaat om een contract van 70 auto's. Aan de kappen van de achteruitkijkspiegels ken je de ZEB-Mini's herkennen. Voor tal van bedrijven die veel belang aan hun imago hechten is de representativiteit van hun bedrijfswagens cruciaal. Vooral op dat vlak kon Mini de fleetmanager makkelijk overtuigen.

"Met hun uitgesproken look en hun knappe voorkomen trekken deze autootjes alle aandacht naar zich toe e dat is precies wat ZEB beoogt. Het dna van ZEB past perfect bij de iconische Mini omdat beide merken staan voor originaliteit, stijl en plezier. "Voor onze managers is de Mini een onmisbaar gebruiksvoorwerp in hun dagelijks leven", stelt Luc Van Mol, CEO bij ZEB. We kozen voor de Mini One First die erg zuinig is (5l/100 km, CO2 tussen de 117 en de 122 g/km)en ook een hoge restwaarde biedt wat de maandelijkse leasingkost beperkt. (Belga)

Op 12 juni werden de eerste 8 Mini Hatch-modellen geleverd, het gaat om een contract van 70 auto's. Aan de kappen van de achteruitkijkspiegels ken je de ZEB-Mini's herkennen. Voor tal van bedrijven die veel belang aan hun imago hechten is de representativiteit van hun bedrijfswagens cruciaal. Vooral op dat vlak kon Mini de fleetmanager makkelijk overtuigen. "Met hun uitgesproken look en hun knappe voorkomen trekken deze autootjes alle aandacht naar zich toe e dat is precies wat ZEB beoogt. Het dna van ZEB past perfect bij de iconische Mini omdat beide merken staan voor originaliteit, stijl en plezier. "Voor onze managers is de Mini een onmisbaar gebruiksvoorwerp in hun dagelijks leven", stelt Luc Van Mol, CEO bij ZEB. We kozen voor de Mini One First die erg zuinig is (5l/100 km, CO2 tussen de 117 en de 122 g/km)en ook een hoge restwaarde biedt wat de maandelijkse leasingkost beperkt. (Belga)