Voor de korte verplaatsingen in en rond de stad blijft de 125cc motorfiets het meest eenvoudige, efficiëntste en goedkoopste vervoermiddel. Gedurende 10 jaar was de Yamaha YBR125 één van de meest populaire modellen in onze steden, dat werd geloofd omwille van zijn betrouwbaarheid, betaalbaarheid en eenvoud in gebruik. Tal van exemplaren hebben intussen zelfs meer dan 100.000 km op de teller.

Maar goed, aan alle mooie sprookjes komt een einde en dus krijgt ook de iconische YBR 125 een opvolger. De nieuwe Yamaha YS125 valt meteen op met zijn sportief en verleidelijk design, maar biedt nog steeds de gewaardeerde functionaliteit van zijn voorganger. Een optimale wendbaarheid wordt verzekerd door de grote wielen en de degelijke ophanging. De 125cc-motor voldoet uiteraard aan de Euro 4 emissienorm en functioneert heel zuinig. De veiligheid op de YS125 wordt verzekerd door het integrale remsysteem met één hendel voor de bediening van de voor- en achterrem. En als kers op de taart valt het prijskaartje best mee: 2.995 euro. De YS125 staat vanaf maart bij de Yamaha-verdelers. (Belga)

Voor de korte verplaatsingen in en rond de stad blijft de 125cc motorfiets het meest eenvoudige, efficiëntste en goedkoopste vervoermiddel. Gedurende 10 jaar was de Yamaha YBR125 één van de meest populaire modellen in onze steden, dat werd geloofd omwille van zijn betrouwbaarheid, betaalbaarheid en eenvoud in gebruik. Tal van exemplaren hebben intussen zelfs meer dan 100.000 km op de teller.Maar goed, aan alle mooie sprookjes komt een einde en dus krijgt ook de iconische YBR 125 een opvolger. De nieuwe Yamaha YS125 valt meteen op met zijn sportief en verleidelijk design, maar biedt nog steeds de gewaardeerde functionaliteit van zijn voorganger. Een optimale wendbaarheid wordt verzekerd door de grote wielen en de degelijke ophanging. De 125cc-motor voldoet uiteraard aan de Euro 4 emissienorm en functioneert heel zuinig. De veiligheid op de YS125 wordt verzekerd door het integrale remsysteem met één hendel voor de bediening van de voor- en achterrem. En als kers op de taart valt het prijskaartje best mee: 2.995 euro. De YS125 staat vanaf maart bij de Yamaha-verdelers. (Belga)