Met een combinatie van veiligheid, veelzijdigheid en comfort tijdens lange trajecten biedt de Yamaha Niken heel wat troeven, die hij in zijn nieuwe rol tijdens de grote sportevenementen in Europa volop in de kijker kan brengen.

Het originele aan dit concept is de vooras met twee wielen die bijzonder vlot de bochten aansnijdt. Maar daarnaast zijn de drie contactpunten met het asfalt uiteraard een belangrijk troef voor de veiligheid van de bestuurders, mechaniekers en journalisten die op de Niken de wielerwedstrijden in het hart van het peloton zullen volgen.

Elke van de drie grote ronden gaat door de bergen en net daar biedt de Niken wat meer marge en comfort, zodat de berijders hun krachten kunnen sparen. Onder meer de medische en technische assistentie en de bevoorrading zullen van de driewieler van Yamaha gebruik maken. De Yamaha Niken maakte intussen reeds zijn succesvol debuut in de Strade Bianche en Parijs-Nice.(Belga)

Met een combinatie van veiligheid, veelzijdigheid en comfort tijdens lange trajecten biedt de Yamaha Niken heel wat troeven, die hij in zijn nieuwe rol tijdens de grote sportevenementen in Europa volop in de kijker kan brengen.Het originele aan dit concept is de vooras met twee wielen die bijzonder vlot de bochten aansnijdt. Maar daarnaast zijn de drie contactpunten met het asfalt uiteraard een belangrijk troef voor de veiligheid van de bestuurders, mechaniekers en journalisten die op de Niken de wielerwedstrijden in het hart van het peloton zullen volgen.Elke van de drie grote ronden gaat door de bergen en net daar biedt de Niken wat meer marge en comfort, zodat de berijders hun krachten kunnen sparen. Onder meer de medische en technische assistentie en de bevoorrading zullen van de driewieler van Yamaha gebruik maken. De Yamaha Niken maakte intussen reeds zijn succesvol debuut in de Strade Bianche en Parijs-Nice.(Belga)