Na het Antwerpse Wit-Gele Kruis en het Waalse Soins à Domicile en Belgique is het vandaag de beurt aan het Wit-Gele Kruis Oost-Vlaanderen om nieuwe Clio's te voorzien voor het personeel. In de volgende 6 jaar zal men jaarlijks 250 Clio's vervangen in de bestaande vloot van 1.500 voertuigen. Het Wit-Gele Kruis Oost-Vlaanderen ging niet over één nacht eis bij de aanbesteding van deze order. Zowel de Renault Clio als zijn concurrenten werden onderworpen aan een strikte selectieprocedure.

Het onderhoudscontract, de garantie, de verkoopsvoorwaarden, het milieu-impact en de kwaliteit werden op een objectieve manier afgewogen. Vervolgens hebben 15 gebruikers zowel de Clio als zijn concurrenten in de praktijk getest. Ze moesten vervolgens een quotering geven op valk van rijcomfort, prestaties, praktische inzetbaarheid en ze moesten ook een algemene score geven. In aanwezigheid van de directie van Wit-Gele Kruis Oost-Vlaanderen, Renault Belgique Luxembourg, en de Groep Mahy Gent, werden de eerste 90 voertuigen aan de personeelsleden geleverd.

Zij rijden voortaan met hun zwarte Renault Clio TCe 90 die wordt aangedreven door een driecilinder turbo benzinemotor met 90 pk. Een tweede lot van 90 wagens zal op 9 mart worden geleverd. De Groep Mahy werkt ook met andere dealers samen in Oost-Vlaanderen voor de opvolging en het onderhoud van deze vloot wagens van het Wit-Gele Kruis Oost-Vlaanderen. (Belga)

Na het Antwerpse Wit-Gele Kruis en het Waalse Soins à Domicile en Belgique is het vandaag de beurt aan het Wit-Gele Kruis Oost-Vlaanderen om nieuwe Clio's te voorzien voor het personeel. In de volgende 6 jaar zal men jaarlijks 250 Clio's vervangen in de bestaande vloot van 1.500 voertuigen. Het Wit-Gele Kruis Oost-Vlaanderen ging niet over één nacht eis bij de aanbesteding van deze order. Zowel de Renault Clio als zijn concurrenten werden onderworpen aan een strikte selectieprocedure.Het onderhoudscontract, de garantie, de verkoopsvoorwaarden, het milieu-impact en de kwaliteit werden op een objectieve manier afgewogen. Vervolgens hebben 15 gebruikers zowel de Clio als zijn concurrenten in de praktijk getest. Ze moesten vervolgens een quotering geven op valk van rijcomfort, prestaties, praktische inzetbaarheid en ze moesten ook een algemene score geven. In aanwezigheid van de directie van Wit-Gele Kruis Oost-Vlaanderen, Renault Belgique Luxembourg, en de Groep Mahy Gent, werden de eerste 90 voertuigen aan de personeelsleden geleverd. Zij rijden voortaan met hun zwarte Renault Clio TCe 90 die wordt aangedreven door een driecilinder turbo benzinemotor met 90 pk. Een tweede lot van 90 wagens zal op 9 mart worden geleverd. De Groep Mahy werkt ook met andere dealers samen in Oost-Vlaanderen voor de opvolging en het onderhoud van deze vloot wagens van het Wit-Gele Kruis Oost-Vlaanderen. (Belga)