Deze 51e editie brengt een belangrijke vernieuwing: vanaf het moment dat de bezoekers de hoofdhal binnenkomen hebben ze zicht op de verkoophoek van oldtimermotoren, die in de plaats komt van de thematische stands van weleer. De exposanten krijgen de mogelijkheid om er gratis hun mooiste tweewielers op een open stand tentoon te stellen. Daarmee krijgen de bezoekers meteen de mooiste motoren van deze beurs te zien.

Dit keer wordt het decor opgebouwd volgens het 'Route 66'-thema, waarvan de decorstukken trouwens ook te koop zijn. Ter plaatse vindt men alle praktische informatie op handige informatiepanelen. Voortaan zullen de verkochte motoren ook meteen het toneel verlaten. Verder blijft Wieze Moto Retro trouw aan zijn beproefd en succesvol concept. De parking is gratis voor motoren en betalend voor auto's. De toegang tot de beurs kost 9 euro. Meer info vind je op www.motoretrowieze.be.(Belga)

Deze 51e editie brengt een belangrijke vernieuwing: vanaf het moment dat de bezoekers de hoofdhal binnenkomen hebben ze zicht op de verkoophoek van oldtimermotoren, die in de plaats komt van de thematische stands van weleer. De exposanten krijgen de mogelijkheid om er gratis hun mooiste tweewielers op een open stand tentoon te stellen. Daarmee krijgen de bezoekers meteen de mooiste motoren van deze beurs te zien.Dit keer wordt het decor opgebouwd volgens het 'Route 66'-thema, waarvan de decorstukken trouwens ook te koop zijn. Ter plaatse vindt men alle praktische informatie op handige informatiepanelen. Voortaan zullen de verkochte motoren ook meteen het toneel verlaten. Verder blijft Wieze Moto Retro trouw aan zijn beproefd en succesvol concept. De parking is gratis voor motoren en betalend voor auto's. De toegang tot de beurs kost 9 euro. Meer info vind je op www.motoretrowieze.be.(Belga)