Zoals alle modellen van de ID.-familie is ook de ID. Space Vizzion zuiver elektrisch aangedreven. Zijn design en vorm staan voor een nieuwe manier van denken. Heel opvallend is de voorpartij met een nieuw soort luchtstroomopeningen, die een Cx-waarde van 0,24 mogelijk maken.

De conceptcar is technisch gebaseerd op het modulaire platform voor elektrische aandrijving MEB van Volkswagen. De batterij met een bruto opslagcapaciteit van 82 kWh maakt afstanden tot 590 kilometer (WLTP) mogelijk. Dankzij een systeemvermogen tot 250 kW trekt de ID. Space Vizzion in 5,4 seconden op naar 100 km/u.

De ID. Space Vizzion geeft een concrete vooruitblik op de productieversie, die eind 2021 zal worden voorgesteld en in verschillende versies op de markt zal komen in Noord-Amerika, Europa en China. (Belga)

Zoals alle modellen van de ID.-familie is ook de ID. Space Vizzion zuiver elektrisch aangedreven. Zijn design en vorm staan voor een nieuwe manier van denken. Heel opvallend is de voorpartij met een nieuw soort luchtstroomopeningen, die een Cx-waarde van 0,24 mogelijk maken.De conceptcar is technisch gebaseerd op het modulaire platform voor elektrische aandrijving MEB van Volkswagen. De batterij met een bruto opslagcapaciteit van 82 kWh maakt afstanden tot 590 kilometer (WLTP) mogelijk. Dankzij een systeemvermogen tot 250 kW trekt de ID. Space Vizzion in 5,4 seconden op naar 100 km/u.De ID. Space Vizzion geeft een concrete vooruitblik op de productieversie, die eind 2021 zal worden voorgesteld en in verschillende versies op de markt zal komen in Noord-Amerika, Europa en China. (Belga)