Deze VW Polo GTI in rallytrim voldoet aan de R5-reglementering en richt zich vooral op de privérijders in de nationale kampioenschappen. Deze rallywagen ondergaat momenteel zijn laatste ontwikkelingen en zal vanaf 2018 opduiken in rally's over de hele wereld. Zoals de R5-klasse het voorschrijft, wordt ook de Polo GTI aangedreven door een 1,6 liter viercilinder-turbo die ongeveer 270 pk ontwikkelt. Dat vermogen komt op de vier wielen terecht via een sequentiële vijfversnellingsbak. Daarnaast werden ook de ophanging, de remmen en de stuurinrichting aangepast en werd er een veiligheidsuitrusting met onder meer een rolkooi gemonteerd.

Voor de circuitrijders heeft Volkswagen Motorsport nog steeds de Golf TCR in de aanbieding staan, die ondertussen een vaste waarde is geworden in de talrijke TCR-series.(Belga)

Deze VW Polo GTI in rallytrim voldoet aan de R5-reglementering en richt zich vooral op de privérijders in de nationale kampioenschappen. Deze rallywagen ondergaat momenteel zijn laatste ontwikkelingen en zal vanaf 2018 opduiken in rally's over de hele wereld. Zoals de R5-klasse het voorschrijft, wordt ook de Polo GTI aangedreven door een 1,6 liter viercilinder-turbo die ongeveer 270 pk ontwikkelt. Dat vermogen komt op de vier wielen terecht via een sequentiële vijfversnellingsbak. Daarnaast werden ook de ophanging, de remmen en de stuurinrichting aangepast en werd er een veiligheidsuitrusting met onder meer een rolkooi gemonteerd.Voor de circuitrijders heeft Volkswagen Motorsport nog steeds de Golf TCR in de aanbieding staan, die ondertussen een vaste waarde is geworden in de talrijke TCR-series.(Belga)